ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ WING TSUN ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ NICK STERGIOU 17/02/2018


Το Wing Tsun είναι μια από τις πιο δημοφιλής πολεμικές τέχνες. Στην χώρα μας έγινε περισσότερο γνωστή τα τελευταία κυρίως χρόνια με τις ταινίες του Bruce Lee οι οποίες αναφέρονται στον ίδιο αλλά και στη ζωή και τη διδασκαλία του δασκάλου του Master Ip Man .

Η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τέχνης έγκειται στην οικονομική χρήση ενέργειας, χρόνου και χώρου για την μέγιστη απόδοση που απαιτείται για μια μάχη ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τον αντίπαλο από οποιαδήποτε αποτελεσματική χρήση του ίδιου χώρου και του χρόνου. Έτσι ο αντίπαλος δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στη δική του υποκειμενική πραγματικότητα. Διαφέρει από τις υπόλοιπες πολεμικές τέχνες γιατί ο ασκούμενος δεν κάνει πρώτα άμυνα και μετά επίθεση όπως συνηθίζεται αλλά η άμυνα και η επίθεση γίνονται ταυτόχρονα. Επίσης επιτίθεται από κάθε πιθανή θέση στον αντίπαλο αυξάνοντας την ταχύτητα και τον ρυθμό επίθεσης χρησιμοποιώντας τη σωστή στάση του σώματος και εξουδετερώνοντας έτσι αντιπάλους πολύ πιο μεγαλόσωμους από τον ίδιο. Στις μέρες μας η δημοτικότητα του Wing tsun αυξάνεται λόγο της απλότητας και της αποτελεσματικότητάς του.

Συμμετοχή και για παιδιά έως 15 χρονών.

Προπονητής Sihing: Nick Stergiou

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως 16/02/2018

Γυμναστήρια Λαμία
Καραμανλή 22
www.balladcenter.com
Τηλ: 2231047840 - 6907226426

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη