ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821


Σαρακιώτης: «Επιβεβλημένη όσο ποτέ η ενότητα και η εθνική ομοψυχία»

Μήνυμα με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 197 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης υπενθυμίζοντας ότι «οι προκλήσεις των καιρών απαιτούν ενότητα και εθνική ομοψυχία». Όπως υπογράμμισε:

«Η συμπλήρωση 197 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και ο φετινός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκουν την πατρίδα μας σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Η σταδιακή επανάκαμψή της μετά από μία μακρά περίοδο οικονομικής απίσχνασης, η προοπτική της ανάδυσης μιας νέας εποχής, αλλά και οι συνεχιζόμενες προκλήσεις στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής υπενθυμίζουν σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες ότι η ενότητα και η εθνική ομοψυχία είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ. Τίποτα δε μας χαρίστηκε στο παρελθόν και τίποτα δε μας χαρίζεται σήμερα. Ενωμένοι δε χάσαμε ποτέ. Χρόνια Πολλά σε όλους».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Φθιώτιδας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2018
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη