ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


     Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ήδη στο Σύλλογό μας με την επωνυμία «ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ» έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα πενήντα πέντε (55) Συνεταίροι που κατέχουν ΜΕΤΟΧΕΣ – ΜΕΡΙΔΕΣ.

     Επειδή σκοπός του Συλλόγου Μας είναι:

     Η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των κ.κ. Μεριδιούχων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και η διεκδίκηση των με στόχο την αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί οι Μεριδιούχοι της Τράπεζας.

     Η παροχή συμβουλών, βοηθείας και συνδρομής προς αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί οι Μεριδιούχοι ως και η επιστροφή στην κατοχή των μελών του Σωματείου όλων των παρανόμως εκπλειστηριασθέντων, καταχρηστικώς δωρηθέντων και αδιαφανώς αγοραπωληθέντων καθ οιονδήποτε τρόπο και αιτία – ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων των μελών.

     Η Άσκηση Συλλογικών Αγωγών, συμφώνως προς τις διατάξεις των νόμων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

     ΟΛΟΥΣ τους φίλους μας, ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό να συνεισφέρουν σε ευρώ ή δολάρια ό,τι δύνανται, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου Μας.

     Πιστεύουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι αν ενημερωθεί πλήρως θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε τις ΜΕΤΟΧΕΣ - ,ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ έντοκα και τότε θα αρχίσουμε να Σας πληρώνουμε και Εσάς.

Επειδή η Διοικούντες το Ιστορικό Μας Ίδρυμα δεν ενήργησαν προς το συμφέρον των κ.κ. Συνεταίρων και οδήγησαν το Ίδρυμα Μας στην τέλεια καταστροφή και άλλοι που τους βρήκε σε άσχημη οικογενειακή κατάσταση η κρίση…

Φίλες – Φίλοι
     Εκτός ότι βοηθάτε την προσπάθειά Μας αυτή σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε και να επενδύσετε στο Σύλλογό μας.

     Τα χρήματα να τα στέλνετε με Απλή Ταχυδρομική Επιταγή των ΕΛΤΑ στον έχοντα την ευθύνη Πρόεδρο στη διεύθυνση του Συλλόγου Μας κ. Κων/νο  Γ. Δημητρακόπουλο, Καποδιστρίου 12 – Λαμία. Τ.Κ. 35 100 (Τα Ταχυδρομικά έξοδα έως 150 ευρώ είναι 4 ευρώ - Τα γράμματά Σας να είναι ευδιάκριτα , με πλήρη Διεύθυνση, τηλέφωνα και με ΑΦΜ.

     Παρακαλούμε να προσέξετε και να ερμηνεύσετε την προσπάθειά μας αυτή κατανοώντας περί τίνος πρόκειται.

     Υ.Γ. Παρακαλούμε τυπώστε φωτοαντίγραφα και δώστε τα στους φίλους Σας.

Για τη Προσωρινή Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος

Λαμία 13 Μαρτίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 - Λαμία
Τηλ.: 22310 42412, 6977 882119
Fax: 22310 29240
mail: kode.d@hotmail.com
Blog 1: www.lamiaspero1.blogspot.com,
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία
(Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ.)
Τ.Κ. 35 100

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη