ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ


Η παρούσα αποτελεί την Προκαταρκτική μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας που εκπονήθηκε στα πλαίσια του Α’ σταδίου της μελέτης «Μελέτη Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δήμου Θεσσαλιώτιδας Ν. Φθιώτιδας».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Υ.Α. 37691, ΦΕΚ 1902Β/14-9-2007), η προκαταρκτική μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας εκπονείται στην Α’ Φάση εκπόνησης των μελετών ΓΠΣ – ΣΧΟΟΑΠ και είναι απαραίτητη για την έγκρισή τους.

Η συγκεκριμένη μελέτη ανατέθηκε στον Νικόλαο Παπαδημητρίου Γεωλόγο, κάτοχο μελετητικού πτυχίου Γ΄ τάξης στην κατηγορία 20 (Μελέτες και Έρευνες Γεωλογικές. Υδρολογικές και Γεωφυσικές) και Γ΄ τάξης στην κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικών Μελετών) με αριθμό μητρώου ΓΕΜ: 9914.

Βάσει της α.π. 15088/23-07-2012 (ΑΔΑ: Β413Ω9Α-Ψ4Υ) υπογραφείσας Συμπληρωματικής Σύμβασης επί της αρχικής α.π. 5805/02-08-2007, η οποία αφορά την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δήμου Θεσσαλιώτιδας Ν. Φθιώτιδας» από τα συμπράττοντα γραφεία μελετών «Κων/νου Κουρούνη, Αλεξάνδρα
Καρβούνη».

Η παρούσα Γεωλογική μελέτη, ασχολείται με την διερεύνηση των γεωλογικών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή του καποδιστριακού Δήμου Θεσσαλιώτιδας (καλλικρατική Δημοτική Ενότητα Θεσσαλιώτιδας Δήμου Δομοκού) δίνοντας έμφαση στα στρωματογραφικά, τεκτονικά, υδρογεωλογικά και τεχνικογεωλογικά χαρακτηριστικά των σχηματισμών που αναπτύσσονται
στην περιοχή ενδιαφέροντος. Γίνεται διάκριση των γεωλογικών σχηματισμών με βάση τα επιμέρους χαρακτηριστικά των οποίων η αξιολόγηση βοηθά στην εκτίμηση της καταλληλότητας τους για δόμηση.



Εξώφυλλο




Γεωλογικός Χάρτης Προσαρμογής κ Πληροφόρησης



Χάρτης Γεωλογικής Καταλληλότητας







Φωτογραφίες





Γραφείο Γεωλογικών & Περιβαλλοντικών μελετών: Νικόλαος Παπαδημητρίου

Πλ. Ελευθερίας 2 Λαμία 35100 Τηλ.2231030330 Κιν.6944452503

www.nikospapadimitriou.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη