ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ «ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ». ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ !


ΠΡΟΣΟΧΗ Καταναλωτές γιατί η ΔΕΗ «βραχυκυκλώνεται». 
Τα λογιστήρια δεν συνεργάζονται !

Γράφει
Ο Κώστας
Δημητρακόπουλος


Φίλοι μου αν αντιμετωπίζετε κι Εσείς παρόμοια περίπτωση, 
να έχετε υπ όψιν Σας τα Κάτωθι:

Η Αγαπητή μας Δ.Ε.Η. που πληρώνουμε, 
αυτή πουλάει το ρεύμα και σε αυτή χρωστάς ή δεν χρωστάς.

ΔΕΔΔΗΕ ( ο διαχειριστής του συστήματος που κόβει και συνδέει το ρεύμα - 
η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει ή να συνδέσει, στέλνει αίτημα-εντολή προς ΔΕΔΔΗΕ).

@@@@@@@@@@@@@@




ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 12,
35100, Λαμία           

Λαμία, 10/05/2018
Τηλ: 6977 882119

ΠΡΟΣ

1) Διευθυντή Καταστήματος  ΔΕΗ Λαμίας της ανώνυμης εταιρίας «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. (Δ.Ε.Η. Α.Ε)
2ο  χιλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών
35100, Λαμία.

2) Διευθυντή Καταστήματος ΔΕΔΔΗΕ Λαμίας, της ανώνυμης εταιρίας «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.).
2ο  χιλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών
35100, Λαμία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Κο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Καποδιστρίου αρ. 10
35100, Λαμία.
  
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνημένα:
1) Ρύθμιση Εξόφλησης σε δόσεις.

2)  Καταθετήριο της Τράπεζας Πειραιώς με αρ. Trxn ID 1123§ AAA

                         0000017/30-04-2018,

3) Αντίγραφο τελευταίου τρέχοντος λογαριασμού με απόδειξη Εξόφλησης 

      στην Τράπεζα Πειραιώς [Βραχατίου ] με αρ….1332§ ΑΑΑ

                       0000105 / 17-4-2018


                Κύριοι,
                Όπως προφανώς είστε σε θέση να γνωρίζετε, έχω προβεί σε ρύθμιση οφειλής προς την Δ.Ε.Η. Α.Ε., οφειλή η οποία προέκυψε από μετρητή που, λόγω βλάβης, δεν κατέγραφε σωστά τις καταναλώσεις, μετά δε από δικές μου ενέργειες εντοπίσατε τη βλάβη και προσδιορίσατε την οφειλή μου. Η ρύθμιση της οφειλής έγινε τον Αύγουστο του 2017, με πρώτη δόση εκ ποσού 157,00 ευρώ, καταβλητέα την 8/08/2017ενώ όλες οι επόμενες δόσεις εκ ποσού 77,00 ευρώ μηνιαίως είναι καταβλητέες το αργότερο την 8η ημερολογιακή ημέρα εκάστου μηνός.

                Όπως επίσης είστε σε θέση προφανώς να γνωρίζετε, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι και σήμερα έχω καταβάλλει όλες τις μηνιαίες δόσεις της ρύθμισης, ενώ εξοφλώ παράλληλα εμπρόθεσμα και κάθε μηνιαίο λογαριασμό.

                Την δόση εκ ποσού 77,00 ευρώ, καταβλητέα το αργότερο την 8 Μαΐου 2018 εξόφλησα την 30 Απριλίου 2018 με κατάθεση σε τράπεζα, σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 1123 του Θεσπρωτικού Πρεβέζης, όπου βρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους, όπως προκύπτει από το με αρ. Trxn ID 1123§ AAA 0000017/30-04-2018, το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα.

                Παρά το γεγονός ότι την 30 Απριλίου 2018 εξόφλησα τη δόση του Μαΐου 2018, καταβλητέα το αργότερα την 8η Μαΐου, δηλαδή την εξόφλησα 8 ημέρες νωρίτερα, την 10η Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. υπάλληλός σας προστηθείς από εσάς, πήγε στο κατάστημά μου επί της οδού Καποδιστρίου αρ. 12, όπου διατηρώ την επιχείρησή μου (φωτοτυπίες-φωτοαντίγραφα), και απευθυνόμενος προς την κόρη μου την πληροφόρησε, στεντορία τη φωνή και ενώπιον πελατών, ευρισκομένων στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή ότι έχει εντολή να διακόψει τη σύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αν δεν πληρωθεί η οφειλή μου ως την επομένη, 11η Μαΐου 2018.

              Επειδή έχω εξοφλήσει εμπρόθεσμα κάθε οφειλή μου από τρέχοντες λογαριασμούς, αλλά και κάθε δόση που αφορά τη ρύθμισης της οφειλής μου.

             Επειδή έχω εξοφλήσει τη δόση της ρύθμισης με λήξη την 8η Μαΐου 2018, μάλιστα την έχω εξοφλήσει από την 30η Απριλίου, ήτοι * ημέρες νωρίτερα, επομένως είναι βέβαιο ότι έχετε ενημερωθεί για την εξόφληση.

                Επειδή η συμπεριφορά του προστηθέντος σας , η οποία βαρύνει τις εταιρίες σας, αφού ενεργούσε στα πλαίσια των καθηκόντων που του αναθέσατε, ήταν άκρως προσβλητική και υβριστική εις βάρος μου, προσβάλλουσα την τιμή και την υπόληψή μου, δεδομένου ότι κατασυκοφαντήθηκα ενώπιον πελατών και της κόρης μου ότι έχω απλήρωτες οφειλές και θα μου διακόψετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της οφειλής μου, αν δεν εξοφλήσω ως την επομένη, αφού αφήνει την εντύπωση ότι είμαι ένας δήθεν αφερέγγυος κακοπληρωτής.

                Για τους ανωτέρω νόμιμους και βάσιμους λόγους, διαμαρτύρομαι εντονότατα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου να αξιώσω εις βάρος σας να ανορθώσετε οποιαδήποτε τυχόν ζημία υπέστην και θα υποστώ από τις παράνομες, υπαίτιες και αντισυμβατικές πράξεις και ενέργειές σας, ως και να αποζημιώσετε την ηθική βλάβη που υπέστην από αυτή τη βάναυση κατασυκοφάντησή μου.

                Σας καλώ επιπλέον να ερευνήσετε στο λογιστήριό σας, για να εξακριβώσετε ότι δεν υπάρχει κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή μου προς εσάς και να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κατάστημά μου επί της οδού Καποδιστρίου αρ. 12.

                Με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ
Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη