ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΓΙΑΣ: Η "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ


Η "Πορτοκαλί" ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ συμμετέχει με συγκεκριμένες προτάσεις στη διαβούλευση για την προετοιμασία Ολοκληρωμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για τον Δήμο Λαμιέων και την υποβολή Σχεδίου Δράσης με αξιοποίηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης. Οι προτάσεις μας κινούνται εντός τού αυτοδιοικητικού πλαισίου που πιστά υπηρετούμε για το καλό τού τόπου μας και των συντοπιτών μας και εκφράζουν τον κοινωνισμό, τον κοινοτισμό, τον πατριωτισμό και τον οικολογισμό μας. Κάποιες από τις προτάσεις μας που θα αναπτυχθούν είναι οι εξής: "Πράσινα Δαχτυλίδια" [ενοποίηση χώρων πρασίνου της πόλης (δέντρα, χώμα, πέτρα και νερό) με σήμανση διαδρομών πολιτισμού, ιστορίας, αναψυχής και γαστριμαργίας], "Ανάδειξη φυσικού κάλλους και φωτισμός (Κεφαλή Πολεμιστού) στις Θερμοπύλες", "Κατασκευή Σύγχρονων Ξενώνων σε δημοτικά οικόπεδα για φιλοξενία ιατρών, εκπαιδευτικών και πανεπιστημιακών" που -εξ ανάγκης- δεν μένουν αλλά πηγαινοέρχονται στην πόλη μας, "Φωτισμός Σημαντικών Αρχιτεκτονικά Κτηρίων με διαφορετικά χρώματα έκαστο" κ.ά. Συνοδευτικά των ανωτέρω είναι οι αναπλάσεις των τεσσάρων κεντρικών Πλατειών και η πρόβλεψη για χώρους στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων. Σημειώνεται ότι πρέπει να επεκταθεί και η συζήτηση που προτείνουμε για την επιθυμητή αισθητική και τον χαρακτήρα τής Λαμίας του μέλλοντος. Τονίζεται ότι όλες οι προτάσεις είναι κοστολογημένες και υλοποιήσιμες. Επίσης, οι προτάσεις που μας έχετε καταθέσει ως ενεργοί πολίτες έχουν ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί η γνώμη σας μετράει για μας και καλούμε όλες και όλους όσοι επιθυμούν να καταθέσουν προτάσεις να το πράξουν! ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΙΑ!


 (Γ. Σαγιάς)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη