ΜΟΥΣΙΚΕΣ LATIN & GYPSY JAZZ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 20/07/2018

 
          Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει παράσταση με Latin & Gypsy jazz μουσικές που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Ο Γιώργος Γκλάβας και ο Άκης Δαβανέλλος, γνωστοί και ως ‘The Midnight Blue’, παρέα με 6 μουσικούς, 4 τραγουδιστές και 1 αφηγητή, όλοι τους από τη Λαμία, θα ταξιδέψουν για ακόμη μια φορά το κοινό με πολύ γνωστά Ελληνικά και ξένα μουσικά έργα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

‘The Midnight Blue’ και οι Γιώργος Βενετούλιας (σαξόφωνο και κλαρινέτο), Σάκης Καρακώστας (βιολί), Στέλιος Κατσίβελος (μαντολίνο), Νίκος Παπαρούπας (τρομπέτα), Γιάννης Συγκούνης (κοντραμπάσο), Σπύρος Τσιλοφύτης (gypsy κιθάρα).

Τραγουδούν ο Στάθης Ανδρικόπουλος, ο Δημήτρης Αργυρίου, η Εύα Δημοκωστούλα και ο Χρυσόστομος Μαλάτος που θα παρουσιάσει και την παράσταση.

Μια δροσερή συναυλία στη νέα καλοκαιρινή μας στέγη στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη