Πληρώνουμε 54.000€ για τον καθαρισμό των Δημοτικών κτιρίων αλλά όχι για τις Δημοτικές τουαλέτες της Μακρακώμης


Πληρώνουμε 54.000€ για τον καθαρισμό των Δημοτικών κτιρίων αλλά όχι για τις Δημοτικές τουαλέτες της Μακρακώμης τις οποίες και έκλεισε με παλούκια και σίτα η Δημοτική αρχή κλείνοντας μέσα και τα σκουπίδια !!!!!!!!!!!!! για να έχουν τροφή τα ποντίκια και τα σκουλίκια..

Για άλλη μία φορά η Δημοτική μέριμνα μας αφήνει άφωνους. 

Στις φωτογραφίες βλέπετε την κατάσταση που επικρατεί στις δημοτικές τουαλέτες. 
Η εικόνα μιλάει απο μόνη της. 

Ο όγκος σκουπιδιών και η κατάσταση του χώρου καθιστούν τις Δημοτικές τουαλέτες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και φυσικά ακατάλληλες προς χρήση.

Βλέπουμε ότι ο χώρος είναι γεμάτος σκουπίδια και κάδους. 
Ακόμα και το στρώμα έβγαλε σκουλήκια, είναι στο σημείο τοποθετημένο εδώ και χρόνια ......

Ένα ντεκόρ στις δημόσιες τουαλέτες εφάμιλλο των ευρωπαϊκών , συγχαρητήρια δήμαρχε για το ντεκόρ με τα σκουπίδια

Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση είναι ότι αν και υπάρχει σύμβαση καθαριότητας με προϋπολογισμό 54 .000€ για καθαρισμό κτιρίων (μάλιστα στη συγκεκριμένη σύμβαση υπάρχουν κτίρια που δεν καθαρίζονται ποτέ τα τελευταία εφτά χρόνια ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ) δεν αναφέρονται οι τουαλέτες!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!




Δοξάστε τον Δήμαρχο μας για άλλο ένα κατόρθωμα στην Μακρακώμη.

Αντί να βάλει καθαρίστρια να καθαρίζει τις Δημοτικές τουαλέτες (πληρώνει ήδη εδώ κ 7 χρόνια 54.000 ευρώ τον χρόνο για τα κτίρια ) τις έκλεισε με παλούκια κ σίτα , κ δεν είχαν την ευαισθησία να πετάξουν τα σκουπίδια αφήνοντας τα μέσα από τον φράχτη ..!!!!!!



Πάνος Κοντογεώργος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη