Παναγιώτης Ιακωβής: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των γραφικών ψεκασμένων


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των γραφικών ψεκασμένων
_______________________

Το ΥΠΕΘΑ είναι ένα κρίσιμο Υπουργείο. Ακόμα και όταν δεν πολεμά, έχει έναν αποτρεπτικό ρόλο εμπνέοντας σεβασμό και φόβο στους αντιπάλους της Πατρίδας. Επίσης παρέχει με τις δομές του σημαντικές υπηρεσίες εν καιρώ ειρήνης, ενώ αντιπροσωπεύει τους ποταμούς αίματος που έχυσαν οι πρόγονοί μας για να μπορούμε εμείς να ζούμε ελεύθεροι σε μια δημοκρατική Πολιτεία. 

Αυτό το κρίσιμο Υπουργείο αν κυβερνάται από ψεκασμένους οπαδούς των "ενεργειακών" όπλων που κάνουν μεταφυσικά ευχέλαια για την Εθνική Άμυνα, καθίσταται επικίνδυνο. Αν στηρίζεται σε στρατηγούς του Youtube και του Instagram που αποστρέφονται τη Φυσική και προτιμούν τη Μεταφυσική, καθίσταται γραφικό. Αν κινεΙται από γραφικούς που χρίζουν τη Μπουμπουλίνα Υποστράτηγο και τους ανίκανους ήρωες, χάνει κάθε ορθολογικότητα. Η πλήρης αποσάρθρωση του προσωπικού με την προώθηση των γραφικών που τρακάρουν πλοία και ασχολούνται με μάγια και μεταφυσικές εξηγήσεις, δεν περνά απαρατήρητη από τους εχθρούς της Πατρίδας.

Παναγιώτης Ιακωβής

Καρδιολόγος - Επεμβατικός Καρδιολόγος - Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Επιστημονικού και Φιλοσοφικου Ομίλου Λαμίας "300"

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη