Παναγιώτης Ιακωβής: Κανένα παιδί του κομματικού σωλήνα να μη μείνει ατακτοποίητο


Κανένα παιδί του κομματικού σωλήνα να μη μείνει ατακτοποίητο
________________________

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες νέοι με λαμπρές σπουδές και εξαιρετικές ικανότητες παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς με τους ταλαίπωρους γονείς να τους βλέπουν (όπως σωστά γράφει ο Αρκάς) μέσω Skype, η κομματική νομενκλατούρα ροκανίζει ανερυθρίαστα το πτώμα της Πατρίδας. Η Κυβέρνηση αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, διώχνει τους Κριμιζήδες και τους αντικαθιστά με αφισσοκολλητές - "αγωνιστές" του κομματικού σωλήνα. Χρόνια τώρα, η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ έπαιρναν πτυχία εκβιάζοντας και εξυπηρετώντας "καθηγητές" της κατουρημένης ποδιάς. Τώρα, αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης πρόσωπα που δεν θα τους προσλάμβανε ούτε το τοπικό Παντοπωλείο για βοηθούς. Άνθρωποι ανίκανοι για παραγωγή έργου, πάρα μόνο για κολλητηλίκια και άναρθρες κραυγές "αγώνα". Μόνο για καταστροφή. Και το νοητικό δυναμικό της χώρας να μένει ανεκμετάλλευτο ή να ξενιτεύεται για να ζήσει.

Σύντροφοι, μην αφήσετε κανένα παιδί του κομματικού σας σωλήνα χωρίς να το " βολέψετε". Κανέναν ανίκανο και αμόρφωτο αφισσοκολλητή μην αφήσετε χωρίς να αναλάβει θέση ευθύνης. Αφήστε έρμαιο την Πατρίδα στους ανίκανους, αργόσχολους με μηδενικά ένσημα. Ίσως, αυτή είναι η μόνη μας ελπίδα για να δούμε ότι πρέπει να ψηφίζουμε τους άξιους, τους εργατικούς, τους τίμιους ανθρώπους του μόχθου και της μόρφωσης και όχι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα σας.

Παναγιώτης Ιακωβής

Καρδιολόγος - Επεμβατικός Καρδιολόγος - Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Επιστημονικού και Φιλοσοφικου Ομίλου Λαμίας "300"

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη