Πάνος Κοντογεώργος: Οι εκφραστές του ΤΙΠΟΤΑ, ζητούν και τα ρέστα καταγγέλλοντάς με στην Αστυνομία !!!!!!!!


Δήμος Μακρακώμης: Οι εκφραστές του ΤΙΠΟΤΑ, ζητούν και τα ρέστα καταγγέλλοντάς με στην Αστυνομία !!!!!!!!

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Μακρακώμης, με θλιβερούς πρωταγωνιστές αντιδημάρχους - μέλη της παραπαίουσας Δημοτικής Αρχής, η οποία εδώ και καιρό, κινείται μεταξύ των δικαστικών αιθουσών, και εσχάτως του Διαχειριστικού Ελέγχου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Δήμο.

Με αφορμή τα πρόσφατα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στα όρια του Δήμου Μακρακώμης και την εθελοντική εργασία μου για την αντιμετώπισή τους (όπως και το χειμώνα, με τους εθελοντικούς εκχιονισμούς), ο αντιδήμαρχος Κώστας Μπήτος, έφτασε σε σημείο να προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, ζητώντας, να μου απευθύνει σύσταση, με προφανή στόχο, να μην ασχολούμαι με τα καθημερινά σοβαρά προβλήματα των δοκιμαζόμενων πολιτών, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που τους χαλάνε τον ύπνο!

Σημειωτέον, ότι στις πρόσφατες πλημμύρες ενήργησα εθελοντικά -για την αποσυμφόρηση από φερτά υλικά- σε δρόμο αρμοδιότητας της Περιφέρειας και όχι του Δήμου Μακρακώμης!

Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια και έσχατο ξεπεσμό της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που σκοπό έχει αφενός να καλύψει τη δική της γύμνια και ανυπαρξία και αφετέρου να ακυρώσει κάθε συνεισφορά και βοήθεια προς τους δημότες που προέρχεται από τους αντιπάλους της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην απέλπιδα αυτή προσπάθειά της η ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή, δεν διστάζει να εμπλέξει ακόμα και την Ελληνική Αστυνομία στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Μακρακώμης, παραπέμποντας σε πρακτικές μιας άλλης μαύρης - σκοτεινής εποχής για τη χώρα, την οποία έχει καταδικάσει σύμπας ο ελληνικός λαός.

Ιδού ποιοι μιλάνε!

Το πλέον προκλητικό για τους δημότες του Δήμου Μακρακώμης είναι ότι εμφανίζονται ως δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας και των πολιτών, οι αποτυχημένοι ανευθυνοϋπεύθυνοι δημοτικοί παραγοντίσκοι, οι οποίοι:

* Επιδεικνύοντας εγκληματική αδιαφορία, δεν έχουν επί χρόνια μεριμνήσει για τη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας. Ο Δήμος Μακρακώμης είναι ίσως ο μοναδικός στο πανελλήνιο που δεν διαθέτει τέτοιο σχέδιο.

* Δεν έχουν πληρώσει ακόμα αυτούς που εργάστηκαν για τον εκχιονισμό των δρόμων των χωριών, το Δεκέμβριο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018!

* Έχουν παρατημένο σε συνεργείο της Θεσσαλονίκης επί πέντε ολόκληρα χρόνια ένα γκρέϊντερ του Δήμου, ενώ και το δεύτερο γκρέϊντερ το κρατούν σε αχρησία λόγω έλλειψης χειριστού.

* Την ίδια στιγμή, έχουν αναδείξει το Δήμο Μακρακώμης σε "πρωταθλητή" των κατατμήσεων έργων και των απευθείας αναθέσεων, αλλά και των ακυρωτικών αποφάσεων της Αποκεντρωμένης που αποτελεί τον ελεγκτή νομιμότητας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με την απέλπιδα ενέργεια του αντιδημάρχου Μπήτου, έφτασαν σε σημείο να επιθυμούν να απαγορεύουν στους ιδιοκτήτες να σώζουν τις περιουσίες τους, δεδομένου ότι στα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, πολλά από τα κτήματα που απειλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γραμμένης ανήκουν στην οικογένεια Κοντογεώργου, ενώ απειλήθηκαν με πνιγμό ολόκληρα κοπάδια που αποκλείστηκαν στα ποιμνιοστάσια.

Για όλους αυτούς τους ανευθυνοϋπεύθυνους παραγοντίσκους του Δήμου Μακρακώμης που "μισούν" τον εθελοντισμό και "λατρεύουν" τις απευθείας αναθέσεις, η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε 10 μήνες, ο λαός θα τους στείλει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Πάνος Κοντογεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.