Κ17: ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1


Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League το πρωί του Σαββάτου 22/9, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1, παίρνοντας έτσι τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο 34′ έγινε το 0-1, με εκπληκτικό ψαλιδάκι του Γρόσδη στο 2ο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόλη, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 94΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λαθύρης με βοηθούς τους Καλύβα και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας)

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (87′ Τσιάτσιος), Νικολόπουλος, Χύσκα (82′ Αναγνωστόπουλος).

ΠΑΟΚ (Αλέξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντιζιάν, Ντάικο, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Αλτιντζής (55′ Πιπιλιάρης), Κουτεντάκης (65′ Σαπουντζής), Τζόλης, Γρόσδης (67′ Στοϊνοβιτς), Καράκουτης (85′ Κιτσάκης).











www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη