Πολλά προβλήματα στη λειτουργία του 5ου Γ.Ε.Λ. Λαμίας


Το έργο  του κολυμβητηρίου  που θα κοστίσει  9.500.000  ΕΥΡΩ  το χαιρόμαστε και το αγκαλιάζουμε όλοι οι Λαμιώτες...αυτή είναι η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Π.Ε/ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ...για την πόλη και τον νομό μας !!! 

Αδυνατώ όμως να καταλάβω γιατί ενώ ο Δήμος ΣΥΝχαίρεται για το έργο και ΟΡΘΩΣ...από την άλλη ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΟΔΩΣ να παραλάβει ένα άλλο εξ΄ίσου μείζονος σημασίας έργο που αφορά την παιδεία στην πόλη μας...!!! 

Αναφέρομαι στο 5ο ΓΕΛ/Λαμίας...που χρήζει παραλαβής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ώστε να λυθούν πολλά εσωτερικής λειτουργικής φύσεως θέματα - προβλήματα...που στην παρούσα φάση και στην έναρξη της νέας ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ βρίσκει τα παιδιά μας - μαθητές μας  ως τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ...! 

Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων παρακολουθώ το θέμα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την άμεση επίλυσή του...!!! 

Το ζητούν οι 250 μαθητές...οι γονείς...και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου...! 

ΟΨΟΜΕΘΑ...!!!

Γιωργος Γαλανος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη