ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ19: Άρεσε παρά την ήττα στο Αγρίνιο


Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/9 στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Άγγελος Τσιγγάρας στο 66΄.

Η Λαμία για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και έχασε πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, να σημειώσει γκολ αλλά στάθηκε άτυχη με άστοχα αρκετά σουτ και τετ α τετ των παικτών της και με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κωστίκα στην λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αθανασίου (Άρτας) με βοηθούς τους Παπαδημητρίου (Άρτας) και Κωνσταντίνου (Αιτ/νιας)

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Ντόβας (75’ Θώδης), Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Τσιγγάρας, Τσιαντής, Φραντζέσκος (86’ Πατίλας), Φυτόπουλος, Καββαδίας, Σκόνδρας (61’ Παναγιωτίδης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής, Καραγιάννης Χ., Κωστίκας, Αλτάνης, Βλαχομήτρος, Κασάπας, Λαμπρόπουλος

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη