Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία 2-2 | Δείτε φωτογραφίες


Στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Παναιτωλικού προηγήθηκε στο 27΄ με σουτ του Μάζουρεκ, με τη Λαμία να ισοφαρίζει στο 74’ με τον Επστάιν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 88΄με γκολ του Μανά. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι του Μαστούρ, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Αντέντζο με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους (87′ Λουσέρο), Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (81′ Καμαρά), Ντίας, Μάζουρεκ, Ουίλιαν (70′ Μανά), Μοράρ.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μ. Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέντζο, Αναστασιάδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Επστάιν (85′ Πλιάτσικας), Καραμάνος (60′ Μαστούρ), Μπερτόλιο (78′ Καραγκούνης), Μπαράλες.












www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη