Απόστρατοι Αστυνομικοί Φθιώτιδας: 70άρηδες στο απόσπασμα


70άρηδες στο απόσπασμα

'Αρθρο του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α.

ΔΗΛΩΣΗ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

« Οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών, σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη για αυτές τις συντάξεις θα μειωθεί με φυσικό τρόπο.»

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ: « Εμείς ρωτάμε: Για ποιους εβδομηντάρηδες λέτε κ. Πρωθυπουργέ; Αυτούς που με τη σύνταξη στηρίζουν το παιδί ή το εγγόνι που είτε άνεργο είναι, είτε εργαζόμενο και δε πληρώνεται, είτε εργάζεται και πληρώνεται τρείς και εξήντα;»

Οι δηλώσεις προκαλούν ντροπή τώρα μάλιστα που το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται. Αν περιμένετε κ. Πρωθυπουργέ με το θάνατο των συνταξιούχων να λύσετε το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό πρόβλημα της πατρίδας μας « πλανάσθε πλάνην οικτράν» και το μόνο που καταφέρνετε είναι να αποκόπτεστε ολοένα και περισσότερο από τη κοινωνία, τις ανάγκες της, τους ίδιους τους πολίτες.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

Απόστρατοι Αστυνομικοί Φθιώτιδας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη