Άνοιξε τις πύλες του το ''AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας'' - Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ήταν εκεί


Το «AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 1ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας», άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας τέθηκαν τα θεμέλια για την καθιέρωση μιας ετήσιας διοργάνωσης γύρω από τον αγροδιατροφικό τομέα.Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε.Βοιωτίας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας και  τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενώ έχει την στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας καθώς και πλήθος φορέων.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Στην πραγματοποίηση των εγκαινίων, από πλευράς Επιμελητηρίου Φθιώτιδας παραβρέθηκαν ο Α΄ & ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Π. Αρβανίτης & κ. Κ. Ψειρόπουλος αντίστοιχα, καθώς και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην ΚΕΕ & μέλος του Δ.Σ. κ. Ν. Ζιάκας.  



www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη