Ένα ακόμα μπουθ και γίναμε...


Το Δακ Λαμίας σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι έτοιμο να ανοίξει τις θύρες του για να υποδεχθεί τις αναμετρήσεις της Σούπερ λίγκ και του Κυπέλλου Ελλαδας, τους φιλάθλους των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων. Είναι όμως έτοιμο να υποδεχθεί και τους δημοσιογράφους; 

Γράφει ο Νίκος Μώκος


Αν ψάχνετε την απάντηση, αυτή είναι όχι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές από αυτήν εδώ τη σελίδα την ανάγκη επέκτασης ή προσθήκης ή τέλος πάντων μιας δραστικής αλλαγής στο θέμα των δημοσιογραφικών θεωρείων. Και δεν αναφέρομαι σε αυτά που υπάρχουν άλλα σε αυτά που δεν υπάρχουν. Και εξηγούμαι. 

Στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν δημοσιογράφους. Ο ένας χώρος είναι....καπαρωμένος για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, κατά το ήμισυ, ενώ στο υπόλοιπο...ήμισυ μετά βίας προσπαθούν κάθε φορά να στριμωχτούν 5-6 άτομα αφού υπάρχουν και άτομα της διοργανώτριας αρχής που είναι υπεύθυνα για τα στατιστικά στοιχεία. Το μπουθ το οποίο είχε τοποθετηθεί αρχικά για τους δημοσιογράφους των φιλοξενούμενων μετατράπηκε στην πορεία σε μπουθ για την διοίκηση των φιλοξενούμενων. Τι μένει? Ένας χώρος περίπου 10 θέσεων στο οποίο προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να βολευτούν όλοι. 

Όσο για τους δύο χώρους με την τιτλοφόρηση "Press" δεν χωράει σχόλιο καθώς δεν τηρούν ούτε τις βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να κάνει την δουλειά του. Σε ερώτηση για το τι θα γίνει στα παιχνίδια με εμπορικούς αντιπάλους η απάντηση ήταν πως θα πρέπει να δείξουμε την φιλοξενία μας! Δηλαδή? Να μην κάνουμε εμείς την δουλειά μας για να την κάνουν κάποιοι άλλοι! 

Το πρόβλημα ωστόσο εστιάζεται σε ένα και μοναδικό σημείο. Το ότι αυτή την ρημάδα την φιλοξενία την δείχνουν πάντα συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένα sites, οι οποίοι σιωπούν ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Την ίδια ώρα που στο ένα και μοναδικό διαθέσιμο μπουθ των δημοσιογράφων βρίσκονται άτομα χωρίς λόγο, παρεμποδίζοντας κάποιους να κάνουν την δουλειά τους! 

Εν κατακλείδι και για να μην μακρηγορώ δεν ξέρω αν το θέμα με τα δημοσιογραφικά του ΔΑΚ είναι αρμοδιότητα του Δήμου ή της ΠΑΕ. Ούτε ρίχνουμε ευθύνες γιατί δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα τόσο καιρού αφού η αλήθεια είναι ότι το ΔΑΚ σε σχέση με δύο χρόνια πριν έχει αλλάξει εντελώς μορφή. 

Το θέμα είναι ότι εμείς έπρεπε κάποια στιγμή να το αναδείξουμε όχι για να κρίνουμε, αλλά για να δοθεί επιτέλους μια λύση....


ΥΓ. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας, είτε από τα μπουθ, είτε από το γραφειάκι στις κερκίδες, είτε ακόμα και από τα δέντρα στο δασάκι πάνω από το γήπεδο! 

www.lamiaragate3.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη