Δεν προχώρησε του Κούτσα στη Λαμία


Στην απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού έχει στρέψει τις προσπάθειές της το τελευταίο διάστημα η Λαμία. Ωστόσο, μετά τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος υπέγραψε στην ΑΕΛ, οι ιθύνοντες της ομάδας της Φθιώτιδας δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε συμφωνία ούτε με τον 29χρονο εξτρέμ Κούτσα. Άλλωστε, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή από το πλάγιο Ακρωτήρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, δεδομένου πως είναι σε καλή ηλικία και είναι γεμάτος με παραστάσεις από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου έχει καταγράψει 17 γκολ σε 92 συμμετοχές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, καθώς οι απαιτήσεις του Κούτσα ήταν ιδιαίτερα «τσιμπημένες» για τα δεδομένα της Λαμίας, η οποία ήδη έχει κάνει οικονομικές υπερβάσεις με μεταγραφές όπως αυτή του Μαστούρ.

Πάντως, στην ομάδα του Μάκη Χάβου δεν αποκλείται μέχρι αύριο να υπάρξει κάποια εξέλιξη με άλλον ποδοσφαιριστή, που να αγωνίζεται στην ίδια θέση.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη