Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κο Κων/νο Δέρβο, είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κο Κων/νο Δέρβο, είχε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018. Στο πλαίσιο περιοδείας του, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κο Σ. Κωσταρά, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αθ. Κυρίτση και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Στη συζήτηση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Νομού. Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση που έχει περιέλθει η ΠΕΛ και το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Επιμελητηρίου τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του επιμελητηριακού θεσμού, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις της Κεντρικής Διοίκησης.

www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη