Δύο νέα έργα στη Λαμία από το Δήμο Λαμιέων


Πρώτο έργο
Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο Κόμβων Κυκλικής Κίνησης (K3) σε διασταυρώσεις της Λαμίας (στη συμβολή των οδών Γεννηματά, Οδ. Ελύτη και Φιλίας και στη συμβολή των οδών Λ. Καλυβίων και Αμπλιανίτη προς αντικατάσταση σηματοδοτούμενων (με φωτεινή σηματοδότηση) ισόπεδων κόμβων με προϋπολογισμό στα 614.000 ευρώ.

Περισσότερα δείτε εδώ

Δεύτερο έργο
Προκυρήχθηκε η σύμβαση με προϋπολογισμό στα 349.000 ευρώ για το έργο αλλαγής διαρρύθμισης χώρων και συντήρηση μόνωσης των υφιστάμενων σχολικών εγκαταστάσεων επί των οδών Τανάγρας και Μητροπολίτου Αμβροσίου προκειμένου να υποδεχθούν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγ/κής Εκπ/σης (ΕΕΕΕΚ) που θα μεταστεγαστεί καθώς και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εύρυθμης λειτουργίας του 9ου Γυμνασίου Λαμίας που βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο εκεί.

Περισσότερα δείτε εδώ

Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη