Πάνος Κοντογεώργος: Συγχαρητήρια δήμαρχε για το ντεκόρ με τα σκουπίδια


Λόγια παχιά στις συνεντεύξεις από την Δημοτική αρχή ότι ανοίγουν πάλι τις τουαλέτες από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δέστε σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα ..

Πληρώνουμε 54.000€ για τον καθαρισμό των Δημοτικών κτιρίων αλλά όχι για τις Δημοτικές τουαλέτες της Μακρακώμης τις οποίες και έκλεισε με παλούκια και σίτα η Δημοτική αρχή κλείνοντας μέσα και τα σκουπίδια !!!!!!!!!!!!! για να έχουν τροφή τα ποντίκια και τα σκουλίκια..

Για άλλη μία φορά η Δημοτική μέριμνα μας αφήνει άφωνους.

Το βίντεο μιλάει απο μόνο του.

Ο όγκος σκουπιδιών και η κατάσταση του χώρου καθιστούν τις Δημοτικές τουαλέτες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και φυσικά ακατάλληλες προς χρήση.

Βλέπουμε ότι ο χώρος είναι γεμάτος σκουπίδια και κάδους.

Ένα ντεκόρ στις δημόσιες τουαλέτες εφάμιλλο των ευρωπαϊκών , συγχαρητήρια δήμαρχε για το ντεκόρ με τα σκουπίδια

Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση είναι ότι αν και υπάρχει σύμβαση καθαριότητας με προϋπολογισμό 54 .000€ για καθαρισμό κτιρίων και δεν αναφέρονται οι τουαλέτες!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!


Πάνος Κοντογεώργος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη