Σοβαρές καταγγελίες από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας για την Ειδική Αγωγή στον Δήμο Λαμιέων


Με τίτλο ο Αγώνας Συνεχίζεται!!! η Ένωση Συλλόγων Γονέων Λαμίας καταγγέλλει τις συνθήκες που επικρατούν στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Λαμιέων.

Στην οργισμένη ανάρτηση, στη σελίδα facebook του συλλόγου, υπάρχουν ευθείες αναφορές στην ηγεσία του δήμου Λαμιέων για δημιουργία ''αποθηκών παιδιών'', για γραφειοκρατική αντίληψη αλλά και για ''κυριαρχία του κέρδους απέναντι στις ανάγκες των παιδιών''.

Να θυμίσουμε πως για τις συνθήκες που επικρατούν στα Ειδικά Σχολεία της περιοχής και τις τεράστιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση της μετακίνησης των σχολείων υπήρχαν ανακοινώσεις από όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε την ανάρτηση του Συλλόγου:

Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!

Η Τοπική αλλά και Περιφερική Αυτοδιοίκηση κωφεύει για την Τύχη των Σχολείων της Ειδικής Αγωγής Στη Λαμία. Σχολεία που έχουν Υπεροτοπικό χαρακτήρα. 

Το Υπουργείο Παιδείας Εξέδωσε Αποφάσεις, με ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, όχι γιατί γνώριζε αλλά γιατί έτσι του είπαν να κάνει.

Η Τοπικοί Υπηρεσιακοί Εκπαιδευτικοί αλλά και Συνδικαλιστικοί Εκπαιδευτικοί Παράγοντες ΑΦ' ΕΝΟΣ ΖΥΓΟΥ!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, εμμένουν, να δημιουργούν αποθήκες παιδιών και όχι Τάξεις και Σχολεία !!!

Στους διαδρόμους νήπια - έφηβοι και ενήλικες μαθητές και μαθήτριες στοιβάζονται και καλούνται να προσποιηθούν ότι βρίσκονται σε Σχολείο του 2018! «Απαγορεύονται οι απορίες, οι διευκρινήσεις, οι ανθρώπινες στιγμές»!

Οι υπηρετούντες στο Χώρο; Με το κεφάλι στη λαιμητόμο!!!

Οι αρμόδιοι επικαλούνται τον νόμο και γραφειοκρατικές διαδικασίες για να κρύψουν ότι σε βάρος των παιδιών μας θέλουν να εξοικονομήσουν πόρους για τα πανηγύρια τους. Για να κρύψουν ότι στο ζύγι και αυτής της Δημοτικής Αρχής, κυριαρχεί το κέρδος και όχι οι ανάγκες των παιδιών μας.

Προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να μας εγκλωβίσουν στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Το Δ.Σ. Της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο Δήμο Λαμίας!!!

pepla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.