Παραλίγο να μείνουν εκτός γηπέδου οι οπαδοί της Λαμίας


Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας κατηγορούν τη διοίκηση της ομάδας, ότι αδιαφόρησε για την παρουσία τους στο Περιστέρι κι έτσι παραλίγο να μην μπουν στο γήπεδο.

 παράπονό τους προς τη διοίκηση της ΠΑΕ εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας «Fadomades Club», καθώς όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά χθες βράδυ, πήγαν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ατρόμητο και παραλίγο να μείνουν εκτός γηπέδου εξαιτίας της αδιαφορίας της διοίκησης. Αυτό εντέλει δεν συνέβη χάρη στη διαμεσολάβηση του συνδέσμου οπαδών της Λαμίας στην Αθήνα και τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να κράξουμε κανέναν, άλλα όταν μας αντιμετωπίζει με αυτον τον τρόπο η ίδια η διοίκηση της ομάδας μας, ειλικρινά τα λόγια περισσεύουν... Τι ακριβώς εξυπηρετείτε κύριοι υπεύθυνοι; Από τη Δευτέρα ξέρατε ότι θα έρθει κόσμος στο Περιστέρι και εσείς κάνατε το κορόιδο αδιαφορώντας πλήρως... δεν κάνατε σωστά αυτό για το οποίο πληρώνεστε καλά κιόλας... Ας ελπίσουμε ότι είναι από ασχετοσύνη και όχι επί σκοπού, επειδή κάποιοι θα ξεμεναν από προσκλήσεις... Γνωστά αυτά έτσι; Να λέτε στον φίλαθλο κόσμο την αλήθεια και μην γκρινιάζετε για τον κόσμο... Εντελώς απαράδεκτο, ντροπή σάς!

Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε το "Blue Roumels Athens Club" και τον Νίκο Μυλωνά, που μεσολάβησε για να μπούμε στο γήπεδο σε δίκη μας θύρα και τον υπεύθυνο από την ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπέροχη φιλοξενία.
Υ.Γ.2 Εμείς δεν ξενερωσαμε ποτέ. Ήμασταν και θα είμαστε εκεί που παίζει η θεά μας! Μόνο Λαμία!»

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη