Χορήγηση πρόσθετων αξιών τοποθέτησης (voucher) για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων μέσω ΕΣΠΑ


            O Δήμος Λαμιέων ενημερώνει τους υποψήφιους, που συμμετείχαν στη πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5180/14.6.2018 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το σχολικό έτος 2018-2019, οι οποίοι είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, να προχωρήσουν στην παρακάτω διαδικασία για την χορήγηση voucher:

  • Ο κάθε υποψήφιος εκτυπώνει Αίτηση για βεβαίωση θέσης, που βρίσκεται στην εφαρμογή Οριστικών Αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., την οποία θα δώσει στο φορέα/δομή που επιθυμεί να εγγράψει το παιδί του.
  • Στη συνέχεια ο φορέας/δομή, που θα αποδεχθεί τη διάθεση μιας θέσης στην κατηγορία που ανήκει ηλικιακά το συγκεκριμένο παιδί, θα παραλάβει την Αίτηση για βεβαίωση θέσης και θα την καταχωρήσει στην ειδική οθόνη της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Κατάσταση ωφελούμενων παιδιών ανά φορέα/δομή».
  • Τα πρόσθετα vouchers θα έχουν ισχύ και θα ενεργοποιούνται από την 1η Οκτωβρίου 2018 με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου και φορέα/δομής.
  • Οι φορείς/δομές θα πρέπει να αποστείλουν στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την 5η Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με την διαδικασία και τους όρους της Πρόσκλησης 5180/14.6.2018.
  • Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι γονείς των παιδιών που αλλάζουν εντός της χρονιάς κατηγορία, δηλαδή από Βρέφος σε Νήπιο, μπορούν να αιτηθούν για βεβαίωση θέσης στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία. Εφόσον βρουν θέση σε φορέα/δομή τα vouchers θα ενεργοποιηθούν με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης ηλικίας.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 24:00 στη διεύθυνση: https://www.eetaa.gr/.

          Για τα παιδιά που εγγράφονται μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων, δεν υπάρχει καμιά οικονομική επιβάρυνση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες (διατροφή, υλικά, μουσική, γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή κ.λπ.).

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη