Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0


Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία επικράτησε της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με σκορ 1-0.

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου ήταν ανώτερο από τον αντίπαλό του και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ χωρίς να τα καταφέρει μέχρι το 82΄ όπου ο Φουσέκης, που μόλις πριν δύο λεπτά είχε περάσει το παιχνίδι, με προβολή, από κοντά έκανε το 1-0 δίνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Καρβέλης (81′ Φουσέκης), Αλτάνης, Βλαχομήτρος (88′ Μαγκλάρας), Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (71′ Κασάπας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άρης Τζούμπα): Ζωγράφος, Λιάγκας (65′ Ματσοτάι), Πούλος, Δήμος, Νίκας (75′ Μάκος), Κυριαζής, Κολιμάτσης, Κοτρογιάννης, Νικολάου, De Nicolo (59′ Σπυράκης), Τσάπρας.









www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη