Κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση του Δήμου Μακρακώμης στις 22 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα


Κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση του Δήμου Μακρακώμης στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα του Δήμου Μακρακώμης στην Σπερχειάδα την 22α Οκτωβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ

1. Ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμών Π.Δ.Ε. και εξουσιοδότηση της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Οικονομικής Υπηρεσίας για την υπογραφή των δηλώσεων κίνησης λογαριασμών 

2. Επιχορήγηση Αθλητικών Συλλόγων.

3. Ανάθεση υλοτόμησης καυσόξυλων ατομικών αναγκών Τ.Κ. Γιαννιτσούς και Παλ. Γιαννιτσούς έτους 2018. 

4. Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του δημοτικού δάσους Γιαννιτσούς για το έτος 2018.

5. Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του δημοτικού δάσους Παλ. Γιαννιτσούς για το έτος 2018.

dimosmakrakomis.gov.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη