ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 3-2


Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, σε ένα ωραίο παιχνίδι με αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, η Λαμία πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη της με 3-2 απέναντι στον Λεβαδειακό το βράδυ του Σαββάτου 27/10 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 11΄με δυνατή κεφαλιά του Μπερτόλιο μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ στο 25΄ ο Μπαράλες έκανε το 2-0 μετά από παράλληλη σέντρα του Καραμάνου.

Στο 60′ ο Νανγκίς μείωσε σε 2-1 και στο 81′ ο Γιακουμάκης ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Αντέτζο με κεφαλιά στο 83′ έκανε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπλάζιτς (57′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπερτόγλιο (79′ Οσμάν), Καραμάνος, Επστάιν (70′ Καραγκούνης), Μπαράλες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66′ Φαβάρο), Μητρόπουλος (80 Γιακουμάκης), Νανγκίς, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69′ Στανόγεβιτς), Μαρκόφσκι

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη