Πήρε φόρα η Λαμία (3-2)


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού

Η Λαμία πέτυχε σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-2 σ’ ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έκαναν τα εύκολα δύσκολα. Η Λαμία έκανε πολύ καλή εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Το ξεκίνημα της ομάδας του Χάβου ήταν ιδανικό και η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο εντέκατο λεπτό του αγώνα, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μπερτόλιο.

Η υπεροχή μάλιστα των γηπεδούχων ανταμείφθηκε και με δεύτερο γκολ, καθώς ο Μπαράλες έκανε το 2-0 στο 24’, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Όλα έδειχναν ιδανικά για την ομάδα της Λαμίας, καθώς πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να πετύχουν δύο γκολ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία στο 28’ για να πετύχει και τρίτο γκολ, καθώς ο Πλιάτσικας έκανε σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Η «απάντηση» του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε σε δύσκολη θέση από πολύ νωρίς στο ματς, αλλά κατάφερε να δώσει «απαντήσεις» στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Βοιωτοί ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και «ξαναμπήκαν» στο ματς με την συμπλήρωση εξήντα λεπτών παιχνιδιού, όταν ο Νανγκίς μείωσε σε 2-1. Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτό και κατάφερε μάλιστα να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Γιακουμάκη στο 81΄.

Νίκη για την Λαμία με Αντέτζο

Η Λαμία βρήκε πάντως τα ψυχικά αποθέματα για ν’ αντιδράσει και κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Σκόρερ του τρίτου γκολ των γηπεδούχων ήταν ο Αντέτζο, ο οποίος έκανε το 3-2 στο 83’ χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραχάλιου.

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπλάζιτς (57’ Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπερτόλιο (79’ Οσμάν), Καραμάνος, Επστάιν (69’ Καραγκούνης), Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Επασί, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66’ Φαβάρο), Μητρόπουλος (79’ Γιακουμάκης), Νανγκίς, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69’ Στανόγεβιτς), Μαρκόφσκι.

www.in.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη