Ευθύμιος Καραΐσκος: Χρόνια πολλά Λαμία!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΙΑ !

Διπλή γιορτή.... θρησκευτική και εθνική η σημερινή και οφείλουμε να την αφιερώσουμε σε όλους αυτούς που κράτησαν την Ελλάδα μας, την περιοχή αλλά και την πόλη μας ψηλά μέσα
σε μια δύσκολη και πολυτάραχη ιστορική διαδρομή.

Σήμερα που οι δυσκολίες πληθαίνουν καθημερινά, οφείλουμε για ακόμη μια φορά –με την βοήθεια του Αγίου Λουκά- να θεραπεύσουμε τα δεινά, να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και την κοινωνία μας με κάθε μέσο και να δώσουμε λύσεις, όπου απαιτούνται.

Αρχίζουμε από την καθημερινότητά μας, αρχίζουμε από την πόλη μας, το νομό μας, την Περιφέρειά μας, όλοι μαζί.

Σήμερα δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια.

Σήμερα ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας, ότι θα κάνουμε ότι πραγματικά περνάει από το χέρι μας και με ομοψυχία θα σηκωθούμε όρθιοι και θα επιτελέσουμε στο ακέραιο το καθήκον μας απέναντι στους προγόνους μας και στην ιστορία μας.

Χρόνια λοιπόν πολλά σε όλες και σε όλους και μακάρι πάντα η Λαμία μας να βρίσκεται κάτω από την σκέπη του πολιούχου της, Αγίου Λουκά. Χρόνια Πολλά !


















Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη