Ευθύμιος Καραΐσκος: «Ευχαριστώ» στον φίλο και συνεργάτη Κώστα Μπακογιάννη


Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από τότε που ακούμπησα στον ώμο του στην ορκωμοσία της νέας αρχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 4 χρόνια ολογέματα με εμπειρίες, δυσκολίες, αποφάσεις και συνεχόμενες δράσεις που και σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια ο κάθε κάτοικος της Στερεάς Ελλάδας θα μπορεί να απολαύσει.

Όμως σήμερα δεν είναι απολογισμός έργου αλλά ένα πολύ μεγάλο «Ευχαριστώ» στον φίλο και συνεργάτη Κώστα Μπακογιάννη, στον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη αλλά και στον δικό μου Κώστα, έτσι όπως πορευθήκαμε δίπλα-δίπλα όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ που έρχεται μαζί με μια ολόψυχη ΕΥΧΗ... για αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες στον Δήμο Αθηναίων, όπου κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος. Για την εκλογή του δεν θα πω κάτι αφού προσωπικά την θεωρώ αλλά και είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ ! 

Η Αθήνα και οι Αθηναίοι είναι πραγματικά πολύ ΤΥΧΕΡΟΙ ! 

Θεωρώ την υποψηφιότητά του ως μια νέα αρχή για την πρωτεύουσά μας. Για αυτό το στολίδι της χώρας μας ! Φέρε τα πάνω-κάτω Κώστα και πήγαινε αυτή την πόλη ΨΗΛΟΤΕΡΑ όπως μόνο εσύ ξέρεις !

Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ !

Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ !

www.facebook.com/events/361651511246716

Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη