Γιώργος Γαλανός: Σήμερα η Ε.Ε ας πράξει τα δέοντα ΝΟΜΙΚΑ απέναντι στην ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ


Όταν ένα κράτος σαν την Αλβανία φοβάται έναν...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ...!!΄Έλληνα σκοτώνοντάς τον...άνανδρα...με πυρά στοχευμένα - συντονισμένα της αστυνομίας και δη των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...{ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΕΝΤΟΛΉ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ...!!!} και μάλιστα διαλέγοντας όχι τυχαία την ημέρα ... της 28ης Οκτωβρίου... που το Έθνος των Ελλήνων η Ευρώπη και ο κόσμος όλος...γιορτάζει τον αποτροπιασμό του για τον φασισμό - ναζισμό...σημαιοστολίζοντας....κάθε γωνιά με το σύμβολο της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας...ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...τότε η ΕΥΡΩΠΗ δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχη...!!! 

Η Ελλάδα τότε έκανε το χρέος της και με το παραπάνω...!!! Σήμερα η Ε.Ε ας πράξει τα δέοντα ΝΟΜΙΚΑ απέναντι στην ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...που μέσα από την ψυχή του δεν ήθελε να γιορτάσει τίποτα άλλο από την αγάπη του για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ...τιμώντας τους δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ που άφησαν τα ευλογημένα οστά τους στην ΑΛΒΑΝΙΑ...πολεμώντας τον φασισμό...!!! 

Αυτόν τον φασισμό - ναζισμό που καθώς όπως τα λέει η Ευρώπη σήμερα τον απεχθάνεται...!!!

Γιωργος Γαλανος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη