Χωρίς Άλεφ η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία


Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα μια μέρα πριν το ματς κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Έκι Πόνσε και ο Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μάριος Οικονόμου έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες (πλην διεθνών) προπονήθηκαν κανονικά. 

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του ματς με τη Λαμία (18:00).  Ο Άλεφ δεν βρίσκεται στην αποστολή παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε προκειμένου να ξεκουραστει.

Σε αυτές βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Μπογέ


www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη