Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Πρόεδρο της ΕλληνοΚινεζικής Ένωσης κ. Lan Xiao Cheng και εκπροσώπους από την ιστορική περιοχή Fujian της Κίνας


Σήμερα, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Πρόεδρο της ΕλληνοΚινεζικής Ένωσης κ. Lan Xiao Cheng και εκπροσώπους από την ιστορική περιοχή Fujian της Κίνας για την ενίσχυση της αμοιβαίας φιλίας αλλά και της συνεργασίας στο πλαίσιο των επενδύσεων, του εμπορίου και του πολιτισμού.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων κ. Δημήτρη Κυρίτση και τον εντεταλμένο Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Θέμη Χειμάρα, εκφράσαμε την πάγια θέση μας ότι η περιοχή μας ευρύτερα αλλά και ο νομός μας έχει ορθάνοικτες τις πόρτες, σε κάθε επενδυτική προσπάθεια και επιθυμία που σέβεται τον ανθρώπινο παράγοντα και ειδικά σε μια επιχειρηματική και οικονομική υπερδύναμη, όπως είναι η Κίνα.

Η Κίνα και οι εκπρόσωποί της είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε μαζί τους, να τους υποδείξουμε διόδους και να ανοίξουμε μαζί δρόμους επιχειρηματικής δράσης και ανάπτυξης. Κάτι που ειδικά στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης, η περιοχή μας έχει περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ.









Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη