Κ17: ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


Μεγάλη νίκη για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League.

Σ’ ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες το συγκρότημα της Λαμίας κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ του Καρακώστα στο 95΄ενώ έπαιζε και με 10 παίκτες από το 71΄ μιας και ο Γεωργούσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βασίλης Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Γιώργο Ξηρομερίτη

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ17 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Τσιάτσιος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σπαθούλας, Κωστάκος, Ματθαίου (92΄ Αναγνωστόπουλος), Ντζιός, Γεμενής (73΄ Χύσκα), Νικολόπουλος,, Γιαννακάκος

Κ17 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βακαλόπουλος, Μάκης, Ντούκας (73΄ Δημητρέλος), Ζιαβρός, Ντόντης, Παππάς (84΄ Τασιούλας), Κλεισούρας, Γροσδάνης, Λέκκας, Πλατιάς (54΄ Κύρκος), Πόγιας (90΄ Κουλούρης).




www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη