Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-2


Στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αγωνίστηκε σε 6 ελλείψεις βασικών λόγω τραυματισμών, ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης το πρωί του Σαββάτου (10/11) στο γήπεδο της ΕΠΣΦ με σκορ 1-2.

Στο 3′ έγινε το 0-1, με πλασέ του Μιχελή, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Σόμογλου ενώ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30′ το 0-2, με πλασέ του Κωτσόπουλου μετά από γέμισμα του Αλιμπάμπα και στο 80′ το 1-2, με σουτ του Κασάπα, μετά από πάσα του Αλτάνη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης (51′ Μαγκλάρας), Κασάπας, Φουσέκης, Καραγιάννης, Καρβέλης, Αλτάνης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (74′ Αλεξιάδης).

Κ19 Αστέρας Τρίπολης (Γ. Δουβίκας): Τσιφτσής, Τανουσάι (87′ Ζορμπάς), Κουμαντέι, Μιχελής, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Κάρδαρης (58′ Αλμπάνης), Παπαδόπουλος, Κωτσόπουλος (90′ Φωτόπουλος), Γλέζος, Αλιμπάμπα.



www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη