Λαμία - Αστέρας: Οι αποστολές για τον αγώνα στη Φθιώτιδα


Η Λαμία, όπως πέρυσι, θέλει να νικήσει τον Αστέρα και να τον αφήσει στο -8. Οριακό το παιχνίδι για τους Αρκάδες, οι οποίοι είναι δεύτεροι από τέλος ύστερα από εννέα αγωνιστικές. Οι αποστολές των δύο ομάδων.

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής (11/11, 19.00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι Φθιωτοί, που βρίσκονται στην 11η θέση με 10 βαθμούς, προέρχονται από το εκτός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ, ενώ οι Αρκάδες που είναι προτελευταίοι με 5 βαθμούς, είχαν ηττηθεί 0-1 από την Ξάνθη.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς είναι στην αποστολή της Λαμίας. Ο Σέρbος μεσοαμυντικός συμμετείχε στις προπονήσεις τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και βρίσκεται ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του Μάκη Χάβου. Πιθανότατα όμως θα μείνει στον πάγκο, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σαράνοβ, με τον Μελίσσα να παίρνει λογικά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αποστολή επανέρχεται και ο τρίτος τερματοφύλακας Μπαντής.Στην 19άδα είναι τόσο ο Λάζαρ Ρόμανιτς, όσο κι ο Βασίλης Κωστίκας. Εκτός αυτής είναι και πάλι ο Χασίμ Μαστούρ.

Η αποστολή της Λαμίας: Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Για τον Αστέρα, εκτός έχει μείνει ο Ισπανός εξτρέμ Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος τραυματίστηκε με την Ξάνθη και έχει υποστεί διάταση συνδέσμου στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Τη θέση του πήρε ο Ρόλε.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη