Παρουσίαση των «Πρακτικών του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου» Σαρακατσαναίων το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας


          Ο Δήμος Λαμιέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαμιέων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και το Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας «Ο Κατσαντώνης» θα παρουσιάσουν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.  στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας,  τα «Πρακτικά του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου», που είχε φιλοξενηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2016, στη Λαμία!

          Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει από τη χορωδία γερόντων του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας «Ο Κατσαντώνης», ενώ το βιβλίο θα προλογίσουν ο π. Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής Γεώργιος Καψάλης και ο Ερευνητής (PhD) στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών Χρήστος Τριαντόπουλος.

          Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, εισηγήτρια θα είναι η Δικηγόρος Νάντια Γώγουλου, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η εκπαιδευτικός Ελένη Μακρυγιάννη. 

          Θα ακολουθήσει δρώμενο από την θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη