Αύριο Παρασκευή στη Λαμία η ημερίδα για το ‘‘Μεταχρωματικό Έλκος του Πλατάνου – Η ασθένεια που απειλεί τα πλατανοδάση μας’’


           Ο Δήμος Λαμιέων, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας και τις Δασικές Υπηρεσίες Λαμίας & Σπερχειάδας σας προσκαλούν στην ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους του πλατάνου που απειλεί με εξαφάνιση τα φυσικά οικοσυστήματα πλατάνου.

         Η ημερίδα με θέμα: ‘‘Μεταχρωματικό Έλκος του Πλατάνου – Η ασθένεια που απειλεί τα πλατανοδάση μας’’ θα έχει βασικό ομιλητή τον Δρ. Δασολόγο Φυτοπαθολόγο Παναγιώτη Τσόπελα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 9-11.


www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη