Εθελοντική αιμοδοσία από το Πανεπιστήμιο Λαμίας


Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 11:30 στο Αμφιθέατρο 1 της Σχολής Θετικών Επιστημών, θα γίνει Ενημέρωση: για τις αξίες της Προσφοράς και του Εθελοντισμού, για την Διαδικασία της Αιμοδοσίας και για τα Βήματα που απαιτούνται για να γίνεις Εθελοντής Αιμοδότης ή/και Δότης Μυελού των Οστών.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 9:30-13:30 στο ισόγειο της Σχολής Θετικών Επιστημών θα διεξαχθεί Αιμοδοσία και δειγματοληψία για Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη