-->

Εγκαινιάστηκε στη Λαμία η πολύ ενδιαφέρουσα εικαστική εγκατάσταση με τίτλο "ΓΥΝΑΙΚΑ"


Τι κι αν είμαστε στο 2018; 

Η βία σε βάρος των γυναικών συνεχίζει να είναι ένα πρόβλημα παγκόσμιας διάστασης. Οι αριθμοί που προκύπτουν κάθε χρόνο από τον ΟΗΕ και έγκυρες από έρευνες διεθνώς, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικοί -για την εξάλειψη του φαινομένου αυτού- είναι, ενώ τα περιστατικά γυναικών που δέχονται κακοποίηση ή/και διάκριση σε κάθε επίπεδο, συμβαίνουν γύρω μας σχεδόν καθημερινά.

Σήμερα, και με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, εγκαινιάστηκε η πολύ ενδιαφέρουσα εικαστική εγκατάσταση με τίτλο "ΓΥΝΑΙΚΑ" στο Δημοτικό Νεοκλασσικό της οδ.Αριστοτέλους με τη συμμετοχή 21 καλλιτεχνών, σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου μας. 

Ο Ξενώνας είναι κομμάτι του δικτύου 61 δομών της Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων, και φιλοξενεί ενήλικες γυναίκες που δέχονται οποιασδήποτε μορφής βία και τα παιδιά τους. 

"Έχεις τη δύναμη. Πες όχι στη βία."








Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->