Οι Φαντομάδες εκτός του ότι πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη προσφέρουν και κοινωνικό έργο!!!



Τη Δευτέρα και ώρα 7.30 η ομάδα μας αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στο Πανιώνιο! Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και στη πλατεία δε θα είσαι μόνη ΛΑΜΙΑΡΑ! Καλούμε όλο το κόσμο να ακολουθήσει, για το διπλό!

Συμμετοχές στη σελίδα η στο γραφείο μας!! Επιπλέον έπειτα από τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε εκ μέρους όλων των μελών μας πως μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή στο κλαμπ θα συγκεντρώνονται τρόφιμα όλων των ειδών ( κυρίως όμως λαχανικά, φρούτα,κρουασάν διότι τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν τη μεγαλύτερη έλλειψη) είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ρουχισμός για τα 2 ορφανοτροφεία της πόλης μας!! Η στήριξη σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο θέμα είναι απαραίτητη από όλους μας! Τέλος τα ταμειακός εντάξει μέλη θα ήταν αναγκαίο να τακτοποιήσουν μέχρι τέλος του μήνα τις υποχρεώσεις τους!!!

Lamia Fadomades Club

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη