Η αξιοπιστία και η συνέπεια της ιστοσελίδας kaliterilamia.gr επικροτείται από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα


Η αξιοπιστία και η συνέπεια της ιστοσελίδας kaliterilamia.gr επικροτείται από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα τα οποία αναδημοσιεύουν το υλικό της.

Η ανάρτηση της ιστοσελίδας μας kaliterilamia.gr για το βανδαλισμό του αγάλματος του Αθανάσιου Διάκου (δείτε εδώ) αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Δείτε ενδεικτικά:























------------------------------------------------------------

Βασικός σκοπός της ιστοσελίδας kaliterilamia.gr είναι η βελτίωση της εικόνας της πόλης μας. 

Η ιστοσελίδα kaliterilamia.gr θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ώστε να προτείνουν ιδέες-απόψεις καθώς και να δράσουν για το καλύτερο της πόλης μας.

Το καλό να το επιβραβεύουμε, να το πολλαπλασιάζουμε και να το προσέχουμε….. και το άσχημο να το διορθώνουμε…..

Φτάνει να θέλουμε ……….. διότι σίγουρα μπορούμε.

Μετά από ενημέρωση του kaliterilamia.gr ο Δήμος Λαμιέων υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για τους βανδαλισμούς και τις φθορές στο άγαλμα του Αθανασίου Διάκου

Δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη