To kaliterilamia.gr χορηγός επικοινωνίας στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) για τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη


Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar αγάπης, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Στις 1.30 μέλη της ΣΟΝΕ (Ορχήστρας - Χορωδίας) και παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τίποτα δεν δημιουργεί περισσότερο αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση από την επίτευξη ενός στόχου, κι εμείς είμαστε εδώ για να τον πετύχουμε!

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Συμμετέχουν:
*Μέλη της ΣΟΝΕ (Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές)
*Ευρωπαϊκή Χορωδία Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Φιλική συμμετοχή:
-Θάνος Παπαγεωργίου - Κική Τσαλίκη
-Ιωάννης & Αλέξανδρος Λαζόπουλος
-Νικόλας Σαββίδης
-Σύνολο εγχόρδων Ροτόντα
-Kiou Band
-Monimas

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Καλλάρη, 2).

Εκπρόσωποι από την Πολιτική, Πολιτειακή, Θρησκευτική και Στρατιωτική ηγεσία θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σας περιμένουμε όλους για Άγιες ευχές Αγάπης, Αλληλεγγύης και Στοργής. Ελπιδοφόρο μήνυμα με Ωδές Αγγέλων ας γεμίσει η ψυχή μας. Καλές Γιορτές.


Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης

ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ 2, 546 22 Θεσσαλονίκη

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

www.facebook.com/events/290745398317992

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη