Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 3-0: Με την ματιά του ΠΑΣ Λαμία


Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ ο ΠΑΣ Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 3-0.

Στο 32′ ο Φορτούνης πάσαρε στον Γκερέρο ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 46′ ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στο Φετφατζίδη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σαράνοφ για το 2-0.

Στο 51′ ο Μπουχαλάκης πάσαρε στο Φορτούνη, αυτός έδωσε στο Νάτχο που έκανε το σουτ με το Σαράνοφ να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ελαμπντελαουί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (68΄ Τσιμίκας), Μιράντα, Σισέ, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης (76΄ Βρουσάι), Γκερέρο (86΄ Μάνος), Φορτούνης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν (77΄ Καραγκούνης), Μπερτόλιο (64΄ Μπουλούλης), Καραμάνος (70΄ Τσούκαλος).


www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη