Επιχείρηση της Πυροσβεστικής : Τέσσερις εγκλωβισμένοι από τα χιόνια στη Λαμία


Στην Παύλιανη

Τέσσερα άτομα αποπροσανατολίστηκαν και εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη περιοχή στην Παύλιανη του δήμου Λαμιέων, στην ορεινή Φθιώτιδα.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Φθιώτιδας έπειτα από δύο περιστατικά με εγκλωβισμένα άτομα.  Συγκεκριμένα, σε κινητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα η υπηρεσία, καθώς τέσσερα άτομα αποπροσανατολίστηκαν και εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη περιοχή στην Παύλιανη του δήμου Λαμιέων, στην ορεινή Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό των εγκλωβισμένων επιχειρεί ειδικό όχημα. Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και νωρίτερα, στον δήμο Μακρακώμης, όπου δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στο χιόνι, ενώ κατευθύνονταν με Ι.Χ. όχημα στην περιοχή της Ρεντίνας. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, και να τους απεγκλωβίσουν.

www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη