Σκέψεις για Παπάζογλου στη Λαμία


 Ο 30χρονος φορ μένει ελεύθερος από τη Χάποελ Χάιφα και αρέσει στους Φθιώτες.

Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινούνται στη Λαμία και ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Θανάση Παπάζογλου. Σύμφωνα με το lamiaole, ο 30χρονος φορ έχει προταθεί και έχει στοιχεία που αρέσουν στους «κυανόλευκους».

Ο Έλληνας άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χάποελ Χάιφα, στην οποία ανήκει από το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς κατέγραψε μόλις 11 συμμετοχές κι ένα γκολ. Στα συν του Παπάζογλου είναι ότι γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ενώ στο εξωτερικό έχει αποκτήσει εμπειρίες, παίζοντας σε Κορτράικ, Ρόντα και Άαλεσουντ, πριν πάει στο Ισραήλ.

Αν τελικά μείνει ελεύθερος ο Παπάζογλου, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον κι άλλων ελληνικών ομάδων και μένει να φανεί αν η Λαμία θα κάνει κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη