Κοντά στην έξοδο από τη Λαμία ο Μαστούρ


Ο Χακίμ Μαστούρ φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη Λαμία.

Μια ανάρτηση στο Instagram του Χακίμ Μαστούρ, ένα δελτίο Τύπου της Λαμίας αλλά και η απουσία του Μαροκινού άσου από την προπόνηση φουντώνει τα σενάρια παραμονής του στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός άσος ανέβασε την Παρασκευή (29/12) story από γυμναστήριο στην Ιταλία, ενώ την ίδια μέρα οι παίκτες της Λαμίας ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε δελτίο Τύπου για την επιστροφή στις προπονήσεις, όμως δεν ενημέρωσε για την παραμονή ή όχι του Μαστούρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου 29/12 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια που ακολουθούν, πρώτα για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και έπειτα για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην μυική συναρμογή, στις αερόβιες προσαρμογές και στα τακτικά παιχνίδια».

Δείτε την ανάρτηση του Μαροκινού:


www.to10.gr
Από το Blogger.