-->

Οι δύο... τελικοί με Λαμία!


Μέσα σε τρεις ημέρες, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει δύο φορές την Λαμία, σε αναμετρήσεις που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το σύνολο του Γιώργου Δώνη.

Το 2019 μπήκε με το... αριστερό για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε από την Λαμία στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για την φάση των 16(1-0) ενώ παρά την ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για το νέο έτος, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις(2-2).

Η διακοπή του πρωταθλήματος και κυρίως η ίωση που ταλαιπώρησε σχεδόν την μισή ομάδα δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παρουσιάσει σε μεγάλο διάστημα την εικόνα του 2018, ωστόσο, στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας την δυνατότητα να προετοιμαστεί πολύ καλύτερα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η συγκυρία είναι ευνοική, μιας και έρχονται δύο αναμετρήσεις, μία εντός και μία εκτός. Αντίπαλος η Λαμία, σε παιχνίδια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους αλλά ο στόχος δεν παύει να είναι ο ίδιος. Η νίκη και η πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ανάγκη τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της Δευτέρας για το πρωτάθλημα, ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η γκέλα με την Ξάνθη τον πήγε πίσω και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια πόντων απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Ο αγώνας της Πέμπτης, ο επαναληπτικός του Κυπέλλου δηλαδή, σαφώς θα είναι δυσκολότερος και σαφώς πιο σημαντικός, καθώς κρίνει το μέλλον του κλαμπ σε μία διοργάνωση που μπορεί να φτάσει μακριά. Το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού δίνει το προβάδισμα στην Λαμία αλλά ο Παναθηναϊκός αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Κάτι που αν δεν συμβεί, σίγουρα θα πρόκειται για αποτυχία. Εξάλλου αυτή η ομάδα ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων μέσα από τις εμφανίσεις της και ένας αποκλεισμός από την Λαμία θα είναι σίγουρα πισωγύρισμα...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->