-->

Γιώργος Γαλανός: Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι Ενώσεις Αποστράτων θα είναι δίπλα σας


"""Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι Ενώσεις Αποστράτων θα είναι δίπλα σας."""

Αν ο νέος ΥΕΘΑ που συντάσσεται ως φαίνεται με την αποδοχή της υπουργικής του θέσης...με την πολιτική του πλέον ιδιότητα συναινέσει συνεργήσει στην ψήφιση της συμφωνίας...των Πρεσπών καθ΄οιονδήποτε πολιτικό τρόπο...τότε οι Ε.Δ και ο Ελληνικός λαός θα είναι απέναντί του...με σεβασμό στο Έθνος μας στην Πατρίδα μας και στην Μακεδονία μας...την μια και Ελληνική !!! 

Γιατί οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται η Πατρίδα όμως έχει παρελθόν παρόν και μέλλον...!!! Οι γενιές των ανθρώπων και οι πολιτικοί άρχοντες ως ικανοί διαχειριστές...οφείλουν να παραδίδουν από γενιά σε γενιά...ότι με θυσίες παρέδωσαν σε μας οι πρόγονοί μας...επικράτεια - γλώσσα ιστορία - παράδοση και εν κατακλείδι Εθνολογική ταυτότητα...!!!

Κατόπιν τούτων το συντονιστικό...των Ενώσεων ερωτάται εάν θα συνεχίσει να πράττει ο νέος ΥΕΘΑ πολιτικά παράγωγα του ΣΥΡΙΖΑ...θα συνεχίσει να νοιώθει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ...??? 

Ο λαός και οι Ε.Δ πάντως ΟΧΙ...και θα είναι απέναντί του στον ίδιο και στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Γιωργος Γαλανος

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->